Go Back
VOA Macedonian Mobile Streamer
VOA Macedonian Mobile Streamer icon

VOA Macedonian Mobile Streamer

Free
Бесплатната, *official * мобилна апликација на Гласот на Америка емитува радио вести во повеќе од 40 различни јазици на вашите Андроид уреди. Некои од карактеристиките на Гласот на Америка на мобилната апликација: * Слушајте стотици радио вести на повеќе од 40 различни јазици * Слушајте радио емитувања стриминг во живо на десетина јазици * Изберете да слушате преку вашиот телефон или мобилна врска податочна конекција за да заштедат пари и време * Заштедете време за преземање и трошоци за податоци со режим на ниско-пропусен опсег на поставувања
Downloads: 940+ (for Android)
Report app for spam or abuse!
  1. News & Weather
  2. > World News
for Android
VOA Macedonian Mobile Streamer screenshot 1/3VOA Macedonian Mobile Streamer screenshot 2/3VOA Macedonian Mobile Streamer screenshot 3/3

Recommended apps