Now this app (Tamil Tv Serials ) is complacence of the following TV channels and their serials only.
Sun Tv Serials (Only Selected Tamil Tv Serials available)
>Apoorva Raagangal - அபூர்வ ராகங்கள்
>Bommalattam - பொம்மலாட்டாம்
>Maragatha Veenai - மரகத வீணை
>Ponnunjal - பொன்னூஞ்சல்
>Thamarai - தாமரை
>Chandralekha - சந்திரலேகா
>Kalyana Parisu - கல்யாண பரிசு
>Valli - வள்ளி
>Keladi Kanmani - கேளடி கண்மணி
>Pasamalar - பாசமலர்
>Kula Deivam - குல தெய்வம்
>Deiva Magal - தெய்வ மகள்
>Vamsam - வம்சம்
>Priyamanaval - பிரியமானவள்
>Vani Rani - வாணி ராணி
>Chinna Papa Peria Papa - சின்ன பாப்பா பெரிய பாப்பா
Zee Tamil Serials : (Only Selected Tamil Tv Serials availabl